Naar Home

Proclaimer

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om hem actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd? Dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Ook vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site zijn welkom. U kunt reageren via de feedbackknop met smileys, rechts op deze pagina. Uw signalen leiden regelmatig tot verbeteringen.

Vertrouwelijk

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Toegankelijkheid

DUO streeft ernaar alle mogelijke gebruikers een toegang tot de site te bieden. De huidige stand van zaken vindt u op onze toegankelijkheidsverklaring.

Mailen met DUO

DUO wil bereikbaar zijn voor iedereen. U kunt met ons chatten en bellen. Ook kunt u vragen stellen via Twitter en Facebook. Woont u in het buitenland en kunt u binnen onze openingstijden geen contact met ons opnemen? Dan kunt u DUO ook mailen. Geef op de contactpagina uw locatie door. Als u in een tijdzone zit die meer dan 2 uur verschilt met Nederland, verschijnt de mailknop.

Over sommige onderwerpen kunt u wel altijd mailen met DUO. U ziet dan een mailadres of contactformulier op de webpagina die over dat onderwerp gaat. Voorbeelden zijn: staatsexamens, legalisatie van diploma’s en kinderopvang. U kunt ons ook mailen als u een brief krijgt met daarin een mailadres.

Mijn DUO

Als u voor de 1e keer inlogt op Mijn DUO, krijgt u een scherm met voorwaarden te zien. Hierin vertellen we u wat u moet weten over Mijn DUO.

Rekenhulpen

De uitkomsten van de rekenhulpen zijn indicatief. DUO stuurt berichten met de exacte bedragen.

Webarchief

Wilt u weten hoe deze site eruitzag op een bepaalde datum? Ga naar het webarchief Link opent externe pagina en klik op de datum waarover u informatie wilt.