Home StageStagiair human resource management

Stagiair Human resource management

Hbo, meewerkstage, Groningen

Weet jij met enthousiasme verbinding te leggen en wil je bijdragen aan het kernteam Vrouwen in de ICT? Wij verwelkomen je graag!

Kernteam Vrouwen in de ICT

Duizenden studenten krijgen van DUO maandelijks studiefinanciering op hun rekening gestort. Maar dat is niet het enige wat we doen. Zo hebben we bij DUO een kernteam Vrouwen in de ICT. Dit is een netwerk van vrouwen bij DUO die in de ICT werken. Met dit netwerk willen we impact maken en meer vrouwen enthousiast maken voor een baan in de ICT.

Wat ga je doen?

Samen met het kernteam ga je verbinding zoeken en ons netwerk verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van workshops, voorbereiden en organiseren van onze overleggen, meewerken aan ons plan van aanpak, vergroten van onze impact, afnemen van interviews en opstellen van testimonials.

Stageperiode

We zoeken een meewerkstagiair per februari 2023. De stage is voor een periode van 5 tot 6 maanden, voor 36 uur per week.

Wat breng je mee?

  • Niveau: hbo
  • Studierichting: HRM
  • Leerjaar: 3
  • Je hebt een open en onderzoekende houding.
  • Je bent communicatief vaardig, mens- en resultaatgericht.
  • Je toont durf door meer impact te maken en de verbinding te zoeken.
  • Je hebt een zwak voor diversiteit en kent de theoretische achtergrond hiervan, en je hebt de ambitie om hierin verder te gaan.

Wat bieden wij?

  • een leerzame stageperiode met goede begeleiding binnen het kernteam Vrouwen in de ICT
  • een mooie stagevergoeding
  • gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op ons kantoor in Groningen (bij voorkeur op dinsdag en in overleg ook op een andere dag)

Stagevergoeding

De hoogte van de stagevergoeding hangt af van het aantal uren dat je per week stage loopt.

Contracturen Vergoeding (bruto)
36 € 586,80
32 € 521,60
28 € 456,40
24 € 391,20
20 € 326,00
16 € 260,80

Solliciteer

Stuur uiterlijk 30 november je CV en motivatiebrief met daarin je leerdoelen naar stagebureau@duo.nl. Doe dit onder vermelding van vacaturenummer DUO-stageFEB2023/04. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met annemarie.tuinenga@duo.nl.

Stage lopen bij DUO

Kom stagelopen bij DUO en ga aan de slag in een vooruitstrevende, open en informele werkomgeving die sterk gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling. Als stagiair kun je vrijblijvend aan verschillende activiteiten deelnemen. Bijvoorbeeld aan gezellige borrels en bijeenkomsten, die we speciaal voor alle stagiairs en afstudeerders organiseren. Of aan workshops. Daarbij mag je rekenen op een mooie stagevergoeding en een leuk (online) introductieprogramma.