Home StageStagiair Business IT & Management

Stagiair Business IT & Management

Afstudeerstage, hbo, Groningen

Je studeert, dus je kent DUO vast. Duizenden studenten krijgen van ons maandelijks studiefinanciering op hun rekening gestort. Maar dat is niet het enige dat we doen.

ICT Resourcemanagement

DUO werkt veel met extern ICT-personeel. Deze medewerkers huren we in via een van de gecontracteerde marktpartijen. Het is alleen niet altijd duidelijk waar een inhuuraanvraag moet worden ingediend en hoe het proces daarna verloopt. Dit willen we gaan verbeteren. We zoeken jou om ons hierbij te gaan helpen.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met ICT Resourcemanagement en de stakeholders het inhuurproces optimaliseren en automatiseren.

We gaan alle stappen van het proces toevoegen aan de SAP MBPC-workflow. We digitaliseren de volledige procesgang zodat deze beter gemonitord kan worden. Hiermee zorgen we ervoor dat alle partijen de taken krijgen die bij hun specifieke verantwoordelijkheden horen. Het inhuurproces wordt transparanter en het is voor elke partij duidelijk wat zijn verantwoordelijkheid binnen dit proces is.

Daarnaast willen we een dashboard bouwen waarop de voortgang van alle processtappen wordt getoond. De huidige MBPC-applicatie heeft al een MBPC-monitor, maar die bevat niet alle relevante gegevens. We kunnen de monitor uitbreiden, maar we kunnen er ook voor kiezen om nieuwe schermen te bouwen. Dit gaan we samen ontdekken.

Stageperiode

We zoeken 2 afstudeerstagiairs per februari 2023. De stage is voor een periode van 5 tot 6 maanden, voor 36 uur per week.

Wat breng je mee?

  • Niveau: hbo
  • Studierichting: Business IT & Management
  • Je hebt een open en onderzoekende houding.
  • Je bent communicatief vaardig, mens- en resultaatgericht.
  • Je toont durf door met veel stakeholders binnen het inhuurproces te communiceren, het probleem boven water te krijgen en zo tot de beste oplossing te komen.
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?

  • een leerzame afstudeeropdracht met goede begeleiding
  • een mooie stagevergoeding
  • tools en technieken zoals BPM, Jira en Lean Six Sigma
  • gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op ons kantoor in Groningen (in ieder geval op dinsdag)

Stagevergoeding

De hoogte van de stagevergoeding hangt af van het aantal uren dat je per week stage loopt.

Contracturen Vergoeding (bruto)
36 € 586,80
32 € 521,60
28 € 456,40
24 € 391,20
20 € 326,00
16 € 260,80

Solliciteer

Stuur uiterlijk 30 november je CV en motivatiebrief met daarin je leerdoelen naar stagebureau@duo.nl. Doe dit onder vermelding van vacaturenummer DUO-stageFEB2023/03. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met foek.gunnink@duo.nl of jolijn.vandervelde@duo.nl.

Stage lopen bij DUO

Kom stagelopen bij DUO en ga aan de slag in een vooruitstrevende, open en informele werkomgeving die sterk gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling. Als stagiair kun je vrijblijvend aan verschillende activiteiten deelnemen. Bijvoorbeeld aan gezellige borrels en bijeenkomsten, die we speciaal voor alle stagiairs en afstudeerders organiseren. Of aan workshops. Daarbij mag je rekenen op een mooie stagevergoeding en een leuk (online) introductieprogramma.