Home StageOnderzoeksstage diversiteit en inclusie

Onderzoeksstage diversiteit en inclusie

Wo, Groningen

Voor DUO is het van belang dat we beter aansluiten bij de klant. Zowel in de uitwerking van beleid als in het klantcontact zelf. Had de Toeslagenaffaire voorkomen kunnen worden als we intern meer divers en inclusiever geweest waren?

Ben je geïnteresseerd in de wijze waarop diversiteit en inclusie kan bijdragen aan een betere publieke dienstverlening en vind je het leuk om dit te onderzoeken voor de dienstverlening van DUO? Dan is dit een mooie opdracht voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage onderzoek je de meerwaarde van diversiteit en inclusie bij de directie Onderwijsvolgers (OVG). OVG bedient de particuliere klant van DUO. Dit zijn scholieren, studenten en mensen die een studieschuld terugbetalen. Op welke manier kan OVG invulling geven aan diversiteit en inclusie en op welke manier kan dat onze dienstverlening verbeteren?

Stageperiode

We zoeken een onderzoeksstagiair per februari 2023 voor een periode van 5 maanden.

Wat breng je mee?

Je kunt buiten de gebaande paden denken en bent enthousiast om aan de slag te gaan met de vraagstukken die er liggen. Je voldoet aan het volgende profiel:

  • Je volgt een wo-opleiding en zit in de eindfase van je studie.
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het doen van onderzoek.
  • Je hebt een proactieve houding, je bent actief en weet van aanpakken.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt affiniteit met het thema diversiteit en inclusie.

Wat bieden wij?

Kom stagelopen bij DUO en ga aan de slag bij een vooruitstrevende, open en informele werkomgeving die sterk gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling. Als stagiair werk je zowel vanuit huis als op kantoor. Er zijn daarnaast verschillende activiteiten en workshops waaraan je kunt deelnemen, zoals onze gezellige borrels en bijeenkomsten, die we altijd speciaal voor alle stagiairs en afstudeerders organiseren. Daarbij mag je rekenen op een mooie stagevergoeding en een leuk introductieprogramma.

Stagevoorwaarden

Je ontvangt een stagevergoeding. Hoeveel precies hangt af van het aantal uren dat je per week stage loopt.

Contracturen Vergoeding (bruto)
36 € 586,80
32 € 521,60
28 € 456,40
24 € 391,20
20 € 326,00
16 € 260,80

Solliciteer

Kun je niet wachten om deze functie te vervullen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar stagebureau@duo.nl onder vermelding van stagevacaturenummer: DUO-stageFEB2023/12. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Ilse Nebbeling: 06-1503 8120, of bij haar afwezigheid met Brenda Brouwer: 06-1124 2463.