Naar Home

Vraag aan DUO? Kom langs in het gemeentehuis!

Vanaf 22 maart is er elke woensdag weer een servicebalie van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in het gemeentehuis in Emmen. U kunt hier, na het maken van een afspraak, terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld studiefinanciering, de tegemoetkoming voor scholieren of het terugbetalen van uw studieschuld.

Met het openen van de servicebalie wil DUO het makkelijker maken voor leerlingen, studenten en debiteuren om in de eigen regio in gesprek te gaan met een medewerker van DUO. Naast een persoonlijk gesprek op afspraak worden ook klanten die doorverwezen worden door de gemeente direct geholpen. Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek in Emmen kunt u terecht op de site van DUO. Daar vindt u ook meer informatie over de servicekantoren. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

DUO dichtbij

Ook in het verleden was er een balie van DUO in het gemeentehuis van Emmen. De terugkeer van de servicebalie past in ons streven om onze klanten meer op te zoeken en onze diensten aan te bieden op een manier die aansluit bij de behoeften en de persoonlijke situatie. Er zijn inmiddels servicebalies in meerdere gemeenten. Daarnaast heeft DUO zes vaste servicekantoren verspreid over het land.