Reguliere bekostiging

Terugmelding bekostigingsgrondslagen individueel

Het overzicht Terugmelding bekostigingsgrondslagen individueel (TBG-I) is een weergave van de bekostigingsgrondslagen op individueel niveau. DUO bepaalt de grondslagen met de door u aangeleverde gegevens in BRON. Met het overzicht TBG-I kunt u controleren of deze bekostigingsgrondslagen overeenkomen met de gegevens in uw administratie.

Wat staat er in?

In het overzicht TBG-I vindt u de individuele bekostigingsgrondslagen van de leerlingen aan uw school, voor de reguliere bekostiging en indien van toepassing voor de nieuwkomerbekostiging.
Onder bekostigingsgrondslagen worden verstaan de bekostigingsstatus, eventuele signalen en enkele aanvullende gegevens die relevant zijn voor de uiteindelijke bekostiging.

Voorlopige of definitieve bekostigingsstatus

De TBG-I kent een voorlopige of een definitieve bekostigingsstatus. Op relevante bekostigingsmomenten zet DUO een TBG-I voor u klaar. De TBG-I met de definitieve bekostigingsstatus publiceert DUO eenmaal per jaar. Op basis van deze gegevens wordt de bekostiging definitief vastgesteld.

TBG-I aanvragen

Een TBG-I kunt u op elk gewenst moment aanvragen via Mijn DUO. Met dit overzicht kunt u de gegevens in uw administratie controleren en correcties aanbrengen in BRON.

Wat moet u doen?

Log in op Mijn DUO en gebruik het formulier ‘Terugmelding bekostigingsgrondslagen individueel per instelling.’

Een op een werkdag vóór 21.00 uur aangevraagde TBG-I kunt u de volgende werkdag downloaden in Mijn DUO onder BRON. Bij aanvragen buiten werkdagen is het TBG-I na 1 werkdag beschikbaar.

Standaard is een TBG-I drie weken beschikbaar via Mijn DUO. Een TBG-I samengesteld op initiatief van DUO is in de zomervakantie 60 dagen beschikbaar.