Naar Contact

Contact over kinderopvang

Persoonlijk contact met DUO

U hebt als medewerker van een kinderopvangorganisatie, gemeente of GGD een vraag over kinderopvang.

Personenregister kinderopvang

Bellen
De helpdesk is telefonisch bereikbaar op 050 599 80 54 (optie 2) op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur.

Belt u over de status van uw inschrijving in het Personenregister kinderopvang? Houd uw burgerservicenummer dan bij de hand.

Mailen

U kunt uw vraag stellen via het contactformulier. De mail wordt binnen 2 werkdagen beantwoord. Indien nodig proberen we eerder te reageren.

Vraag over een ander

Hebt u een vraag over de inschrijving van iemand anders? Laat dan deze persoon zelf contact opnemen. In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming mogen wij uitsluitend gegevens verstrekken over degene die contact met ons opneemt.

Landelijk register kinderopvang

Bellen
De helpdesk is telefonisch bereikbaar op 050 599 80 54 (optie 1) op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur.

Mailen

U kunt uw vraag stellen via helpdesk-kinderopvang@duo.nl. De mail wordt binnen 2 werkdagen beantwoord. Indien nodig proberen we eerder te reageren.
DUO kan u beter helpen als u een schermafdruk van uw probleem meestuurt bij uw e-mail.

Relatiebeheer

De relatiemanager onderhoudt de contacten met de ketenpartners, zoals het VNG Kennis Centrum Handhaving en Naleving (VNG KCHN) en de GGD GHOR NL. De relatiebeheerders zijn het aanspreekpunt voor de gemeenten en GGD'en. Ze signaleren specifieke (uitvoerings-)problemen en lossen die in overleg op. De relatiebeheerders adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van de kinderopvang.

Naam Contactgegevens
Sunita Yildirmaz-Naha Relatiebeheerder kinderopvang
Telefoon: 06 253 39 741
E-mail: sunita.yildirmaz@duo.nl
Jiri van der Werff Relatiebeheerder kinderopvang
Telefoon: 06 153 49 406
E-mail: jiri.vanderwerff@duo.nl
Geef uw mening over de systemen

In de klankbordgroep LRK-GIR bespreken vertegenwoordigers van gemeente, GGD en ketenpartners onder andere de wijzigingsvoorstellen voor LRK en GIR. De bijeenkomsten worden 3 maal per jaar gehouden op een centrale locatie.

Datums klankbordgroep 2024

  • donderdag 1 februari 2024, 10.00-15.00 uur
  • dinsdag 11 juni 2024, 10.00-15.00 uur
  • dinsdag 1 oktober 2024, 10.00-15.00 uur

Alle bijeenkomsten vinden plaats in Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Deelnemers ontvangen een uitnodiging. Wilt u meer informatie over de klankbordgroep? Of wilt u meepraten? Neem dan contact op met 1 van de relatiebeheerders.

Gebruikers gezocht

Tweemaal per jaar, in januari en juli, worden de nieuwe versies van LRK en GIR ingevoerd. Het is belangrijk dat de mensen die met deze systemen werken, betrokken zijn bij de ontwikkeling ervan, zodat zij er na de implementatie goed mee kunnen werken. Input van gebruikers is hard nodig om een goed werkende applicatie te kunnen realiseren. Daarom nodigen wij u uit om mee te denken over de ontwikkeling van nieuwe software in workshops en gebruikerstesten.

Workshop

In 2024 worden driewekelijks weer workshops georganiseerd. In de workshop worden gewenste nieuwe functionaliteiten uitgewerkt. Ook wordt in de workshop gedemonstreerd wat er de weken voorafgaand aan de workshop gebouwd is. gebruikersclub. In de workshop worden gewenste nieuwe functionaliteiten uitgewerkt. Ook wordt in de workshop gedemonstreerd wat er de weken voorafgaand aan de workshop gebouwd is.

Gebruikerstest

De gebruikerstest kunt u vanaf uw eigen werkplek doen met behulp van testscenario’s en toegang tot een demo-omgeving. De gebruikerstest wordt in de regel eens per 3 weken digitaal verstuurd en varieert in duur van circa 15 minuten tot maximaal 1 uur. U bepaalt zelf wanneer u de test uitvoert, u hebt daar 2,5 week de tijd voor.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Aanmelden kan bij Daniëlle Roosink (danielle.roosink@ictu.nl) of Yakup Bagcan (yakup.bagcan@ictu.nl).

Vragen voor andere organisaties

Justis: VOG en continue screening

Voor vragen over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de continue screening gaat u naar justis.nl Link opent externe pagina .

VNG Realisatie

Werkt u voor een gemeente en hebt u vragen over het toezicht en de handhaving op de kinderopvang? Neem dan contact op met VNG Realisatie. Zij organiseren ook bijeenkomsten en trainingen.
E-mail: info@vng.nl
Telefoon: 070 373 83 93

GGD GHOR: kwaliteit en toezicht

GGD GHOR Nederland beantwoordt inhoudelijke vragen van GGD-medewerkers over kwaliteit en toezicht. De contactgegevens zijn: 
E-mail: helpdeskkinderopvang@ggdghor.nl 
Telefoon: 030 252 30 04

Niets missen?

Het onderwijs is constant in beweging. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Verbergen feedback scherm Sluiten feedback scherm Tonen feedback scherm
Wat vindt u van de website?

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee

We willen onze website graag verbeteren. Helpt u ons verder? Het duurt ongeveer 1 minuut.

Ja, ik doe mee