werken bij duo
Een nieuwe start

We voeren wetten uit. Zo simpel is het. Alles wat we doen heeft direct of indirect met onderwijs en de financiering daarvan te maken.

Coronamaatregelen en de sollicitatieprocedure

Door de maatregelen gaat het sollicitatiegesprek even wat anders. We voeren de gesprekken nu online. Je leest in de uitnodigingsmail welke tool we hiervoor gebruiken. Ook krijg je een aantal tips om je goed te kunnen voorbereiden op het gesprek.

Wat doet DUO

We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dan gaat het heel concreet om de kinderen in de schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. Alles wat met onderwijs en ontwikkeling te maken heeft, daar willen wij aan bijdragen. Daar hebben we goede mensen voor nodig. En ook als werknemer krijg je bij DUO alle kans om je verder te ontwikkelen.

De sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, laten we je niet eindeloos in spanning. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met alle sollicitaties om. En natuurlijk duurt het bij de ene functie misschien iets langer dan bij de andere. Maar we doen ons best om supersnel uitsluitsel te geven.

Wat mag je verwachten?
Downloads

'Heel gevarieerd'

Rien is technisch infrastructuurbeheerder. Hij begon bij DUO als medewerker van de helpdesk IT.

Waar kom je ons tegen

  • Noordelijke Banenbeurs

    DINSDAG 25 FEBRUARI 2020
    VERSLAG

DUO stond dinsdag 25 en woensdag 26 februari op de Noordelijke Banenbeurs in de Martiniplaza. Samen met 16 andere organisaties binnen de Rijksoverheid vormden we het Rijksoverheidsplein. In een stand van 70m2 vertegenwoordigden wij het Rijk in het Noorden.

Lees verder