werken bij duo
Een nieuwe start

We voeren wetten uit. Zo simpel is het. Alles wat we doen heeft direct of indirect met onderwijs en de financiering daarvan te maken.

Wat doet DUO

We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dan gaat het heel concreet om de kinderen in de schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. Alles wat met onderwijs en ontwikkeling te maken heeft, daar willen wij aan bijdragen. Daar hebben we goede mensen voor nodig. En ook als werknemer krijg je bij DUO alle kans om je verder te ontwikkelen.

De sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, laten we je niet eindeloos in spanning. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met alle sollicitaties om. En natuurlijk duurt het bij de ene functie misschien iets langer dan bij de andere. Maar we doen ons best om supersnel uitsluitsel te geven.

Wat mag je verwachten?
Downloads

'Heel gevarieerd'

Rien is technisch infrastructuurbeheerder. Hij begon bij DUO als medewerker van de helpdesk IT.

Waar kom je ons tegen

 • Beta Business Days

  DINSDAG 17 MAART 2020
  AGENDA
 • Noordelijke Banenbeurs

  DINSDAG 25 FEBRUARI 2020
  AGENDA
 • Girlsday bij DUO

  DONDERDAG 2 APRIL 2020
  AGENDA

Beta Business Days 

Op 17 en 18 maart is DUO te vinden op de Beta Business Days in het Martiniplaza. Beta Business Days is een uniek 2-daags evenement voor alle studenten van de faculteit Science & Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. Ga naar betabusinessdays.nl om je aan te melden.

Wanneer

17 en 18 maart, 9.30 - 19.00 uur

Adres

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen

Noordelijke Banenbeurs

Op 25 en 26 februari is DUO te vinden op de Noordelijke Banenbeurs in het Martiniplaza. De Noordelijke Banenbeurs heeft een boordevol programma met interactieve workshops, activiteiten en bovenal carrièrekansen voor jou. De Noordelijke Banenbeurs is gratis te bezoeken, vooraf registreren is niet nodig.

Wanneer

25 februari, 12.00 - 22.00 uur
26 februari, 11.00 - 17.00 uur

Adres

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen

Girlsday

Girlsday is een landelijk initiatief van VHTO dat eraan moet bijdragen dat meisjes vaker voor bètawetenschap, techniek of ICT kiezen. Sinds 2010 organiseert VHTO jaarlijks girlsday. VHTO koppelt de deelnemende bedrijven aan een school. Ook dit jaar doet DUO weer mee.

Bekijk

Wanneer

2 april

Adres

DUO
Kempkensberg 12 
9722 TB Groningen