Werken bij DUO

Wist je dat DUO een van de grootste ICT-werkgevers van Noord-Nederland is?

Vacatures

Met nieuwe technologieën werken aan producten waar duizenden mensen iets aan hebben. Goede arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Kom bij DUO!

Stage bij DUO?

Van vmbo tot universiteit. Een duidelijke opdracht, een stagebegeleider, een coach en advies over methoden en technieken. Onderwijs in de praktijk is wat je bij ons krijgt.

Meer over stages bij DUOMeer over stages bij DUO Meer over stages bij DUOMeer over stages bij DUO

Wat doet DUO

De kans is groot dat je met DUO te maken krijgt. Geld voor scholieren, studenten en scholen, examens, registratie van kinderopvangorganisaties en inburgeren: we regelen het allemaal. En nog veel meer.

Wie worden je collega’s?

Zij zijn DUO. En ze vertellen je waarom.

 • 'Ik kan mijn ideeën over testen hier goed kwijt'
  – Grat, Senior tester/product owner testautomatisering
  Lees meer
 • 'Ik dacht altijd: werken bij de overheid is saai. Ik zat ernaast.'
  – Erik, Hacktester
  Lees meer
 • 'DUO en ik zijn een goede match'
  – Robert, Manager Vakgroep Software Realisatie
  Lees meer
 • 'Dit is de beste plek om in het vak te rollen. Je krijgt alle vrijheid om verder te kijken en te bouwen.'
  – Marlies, Tester
  Lees meer

Kom kennismaken

Nieuwsgierig geworden naar ons? Wij ook naar jou! We zijn regelmatig op beurzen en bij andere events te vinden. Kom kennismaken en ontdek wat wij je te bieden hebben.

 • Een customer journey, meet Johan! 1-11-2017 | Let's Gro-tent, Grote Markt Groningen | 16-17.30 uur, daarna netwerkborrel tot 18 uur

  Stufi aanvragen en nog veel meer doe je bij DUO. Tijdens deze meet-up volg je Johan tijdens zijn ‘klantreis’ bij onze organisatie. Van de ‘voorkant’, de schermen die zijn vormgegeven met human-centered design, naar de ‘achterkant’, de ICT-omgeving waarin de ingevoerde data worden verwerkt. Word je blij van AngularJS, HTML5, CSS, Javascript, Spring boot, Hibernate en Polymer? Ga dan mee op reis met Johan!