Een nieuwe start

DUO is een onderdeel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Wij werken elke dag aan een slim, vaardig en creatief Nederland. Van de handigste handen tot de knapste koppen.

Wat doet DUO

We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dan gaat het heel concreet om de kinderen in de schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. Alles wat met onderwijs en ontwikkeling te maken heeft, daar willen wij aan bijdragen. Daar hebben we goede mensen voor nodig. En ook als werknemer krijg je bij DUO alle kans om je verder te ontwikkelen.

De sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, laten we je niet eindeloos in spanning. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met alle sollicitaties om. En natuurlijk duurt het bij de ene functie misschien iets langer dan bij de andere. Maar we doen ons best om supersnel uitsluitsel te geven.

Meer over de sollicitatieprocedure

Koffie met een adviseur compliance

Marieke Lokhorst, adviseur arbeidsmarktstrategie bij DUO, haalt een kop koffie voor Anna de Visser. Marieke wil graag weten hoe het is om als adviseur compliance bij DUO te werken.

Wat doet een adviseur compliance?