Alle ruimte bij DUO

Bouwen aan je netwerk? Jezelf op een verrassende manier ontwikkelen? Slim dat je bij ons stage komt lopen, want daarvoor ben je bij DUO aan het goede adres!

Stage lopen bij DUO

Bij ons krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen, mét persoonlijke begeleiding. Doe een vaste stageopdracht of vul ‘m helemaal zelf in. Jouw ideeën zijn welkom.

Alles in huis

Je werkt in een klein team, binnen een groot bedrijf. DUO heeft alles in huis, van IT tot HR en van facilities tot communicatie.

Toekomst

Alleen even snuffelen? Leuk! Ben je op je plek en wil je bij ons blijven werken? Verras ons en laat je zien!

Vragen

Hoe meld ik me aan voor een stageplek?

Heb je een stagevacature gezien die je aanspreekt? Solliciteren is makkelijk: stuur een mailtje met je cv en je motivatie naar stagebureau@duo.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij welke afdelingen kan ik stage lopen?

Je kunt op al onze afdelingen stage lopen. Bijvoorbeeld bij ICT, administratie, personeelszaken, financiën, juridische dienstverlening, communicatie en inkoop. Staat jouw vakgebied er niet tussen? Stuur een mailtje naar stagebureau@duo.nl met je CV, motivatie en studierichting. Wie weet kunnen we je verrassen met een opdracht die past bij jouw wensen!

Krijg ik een stagevergoeding of reiskostenvergoeding?

Stagevergoeding

Als je stage een maand of langer duurt, heb je recht op een maandelijkse stagevergoeding. We betalen de stagevergoeding uit rond de 24e van de maand. In het overzicht zie je welk brutobedrag bij jouw contracturen hoort. De bedragen gelden vanaf 1 januari 2024.

Contracturen Bedrag per maand
36 € 674,10
32 € 599,20
28 € 524,30
24 € 449,40
20 € 374,50
16 € 299,60

Reiskostenvergoeding

De meeste studenten hebben nog recht op een studentenreisproduct. Heb jij daar geen recht meer op? Je manager bij DUO bekijkt of je een reiskostenvergoeding kunt krijgen.

Wanneer start de stage? Hoeveel uur per week?

Je kunt maximaal 36 uur per week stage lopen. Minder uur is natuurlijk ook mogelijk. Dat kun je tijdens je sollicitatiegesprek bespreken. Er zijn 2 vaste stageperiodes: van september tot en met januari, en van februari tot en met juni of juli. Start je liever op een ander moment? Dat is meestal ook mogelijk.

Kan ik vakantie nemen tijdens mijn stage?

Duurt je stage langer dan een maand? Dan heb je tijdens je stage recht op 144 vakantie-uren op jaarbasis bij een stage van 36 uur per week. Dat zijn 12 vakantie-uren per maand. Werk je minder dan 36 uur per week? Dan berekenen we je vakantie-uren naar rato.

Wat voor begeleiding biedt DUO?

Tijdens je stage praat je op vaste momenten met je stagebegeleider over je voortgang. Samen kijken jullie waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. De collega’s in je team staan altijd voor je klaar om je te helpen met je vragen. Ook kun je bij DUO allerlei workshops volgen en cursussen doen. We vinden het belangrijk dat jij je op meerdere gebieden ontwikkelt. Zo kun je workshops doen om beter te leren presenteren, of om meer uit LinkedIn te halen. Er zijn taalcoaches om je scriptie te checken en coaches om mee te praten als je ergens mee zit.

Wat doet het stagebureau van DUO?

Het stagebureau zorgt voor een passende stageopdracht en regelt alle zaken waar je tijdens je stage mee te maken krijgt. Van het tekenen van je stagecontract tot de borrels.

Contact

Je kunt met al je vragen terecht bij het stagebureau van DUO. Mail ons op stagebureau@duo.nl. Als je graag wilt bellen, zet dan je nummer in de mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.