Home Over DUOSollicitatieprocedure – Werken bij DUO

Sollicitatieprocedure

De procedure in 5 overzichtelijke stappen.

De sollicitatieprocedure

De procedure

Na de sluitingsdatum hoor je zo snel mogelijk van ons. Bij sommige sollicitaties kan de procedure afwijken. We kunnen je bijvoorbeeld een assessment laten doen of soms is er nog een extra gesprek nodig. Word je 1 van onze kandidaten, dan vertellen we je uiteraard bij het eerste gesprek exact hoe het vervolg eruit ziet. Maar globaal zal de sollicitatieprocedure als volgt verlopen.


 1. Je solliciteert
  Stuur een brief met je motivatie en een actueel cv. Wij kijken naar je geschiktheid en opleiding. Ervaring is mooi meegenomen, maar je kunt je ook heel goed ontwikkelen bij DUO.
 2. Gesprek
  Laten we ervan uitgaan dat we het zien zitten met jou en jij met ons. Meestal binnen een week nadat we je brief hebben gekregen, nodigen we je dan uit voor een sollicitatiegesprek. Afhankelijk van de standplaats kan dat in Groningen of bijvoorbeeld in Den Haag zijn. 
 3. Even wachten…
  We proberen zo snel mogelijk uitsluitsel te geven. Dus plannen we gesprekken met kandidaten snel na elkaar. We maken een eerlijke afweging en bellen je binnen een week na je gesprek. 
 4. Tweede gesprek
  Soms hoort een assessment bij de procedure. In ieder geval is er altijd een tweede gesprek. We hebben het dan bijvoorbeeld over salaris en de overige arbeidsvoorwaarden. Of we laten je kennismaken met de collega's van de afdeling.
 5. Aan de slag
  Als alles gelukt is, heb je een prachtige baan bij een fijne werkgever, met alle kans om je verder te ontwikkelen. En hebben wij natuurlijk mooi een goede collega erbij.