Home VakgebiedenVakgebieden: Administratief – Werken bij DUO

Administratief

Administratief werk betekent vaak ook veel contact met onze klanten.

Administratieve alleskunners

Stoffig? Welnee! We zoeken goed afgestofte talenten. We werken graag met mensen die niet schrikken van een ingewikkelde case en die administratief hun mannetje (m/v) staan.

Klantgedachte

Onze klantenservice is heel belangrijk. Hier gebeurt het directe klantcontact. En alles wat daaruit voortkomt of er direct invloed op heeft. Bijvoorbeeld digitaal en telefonisch klantcontact, aanvragen, klachten, et cetera. 

We hebben een bedrijfsschool voor het opleiden van vakkundig personeel. Zij bedienen scholieren, studenten, ouders en terugbetalers. Een contentmanagementteam zorgt voor goede content op het juiste moment en via het geschikte kanaal. Verder zijn er procesteams, een expertisecentrum en een team kwaliteitsbewaking.

Online

DUO ontwikkelt zich nog steeds verder als digitale dienstverlener. Onze 'Service-Eenheid Klant' zorgt voor een optimaal digitaal klantcontact, online. We ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren (beveiligde) websites en applicaties en regelen logistieke services: ontvangen, beveiligen, sturen, archiveren en versturen. Zo willen we de kwaliteit en efficiency en dus ook de klanttevredenheid verbeteren.

Zakelijke diensten

We hebben nog meer klanten: de scholen en universiteiten bijvoorbeeld. DUO regelt hun bekostiging. Daar zijn vele miljarden euro's mee gemoeid. Het is belangrijk dat dat heel zorgvuldig gebeurt.