Home Over DUOOp en om het werk – Werken bij DUO

Op en om het werk

Er gaat niets boven DUO.

Op en om het werk

Het is prettig werken bij DUO. Neem het hoofdkantoor. We zijn goed bereikbaar en files zijn nog steeds een zeldzaamheid in en om de stad Groningen. Groningen is een prachtige, bruisende studentenstad en is een geweldige stad om te wonen. Het historisch centrum, veel winkels en zeg maar gerust een bruisend uitgaansleven. Ook op cultureel gebied doet Groningen niet voor de Randstad onder. Tel daarbij op (of liever gezegd: trek daarvan af) de aantrekkelijke huizenmarkt in het Noorden. Een vrijstaand woonhuis in de omgeving van Groningen van onder de 300.000 euro is zomaar gevonden. En in een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen in de buurt.

Arbeidsvoorwaarden

Een leaseauto zit er helaas niet in, maar de arbeidsvoorwaarden bij DUO zijn verder prima. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een 13e maand. 

De rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Op het gebied van opleiding is veel mogelijk. Dat moet ook wel, als je als organisatie 'ontwikkeling' hoog in het vaandel hebt staan. Ook ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding voor woon-werkverkeer zijn bespreekbaar. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket voor een deel zelf samenstellen.

Veel mogelijk

Het is in overleg met je manager mogelijk om thuis te werken. We kennen geen vaste begin- of eindtijden. Of je om 7 uur begint of om half 9, nadat je de kinderen naar school hebt gebracht: het is aan jou. Zelfs de indeling van je uren in een werkweek kun je zelf regelen. Bij een fulltime dienstverband heb je een 36-urige werkweek. Je kunt er dan voor kiezen om een half jaar 40 uur per week te gaan werken en een half jaar 32 uur. Of 4 dagen van 9 uur en een dag vrij. Bijvoorbeeld. Er is veel mogelijk.