Home Over DUOBanenafspraak – Werken bij DUO

Banenafspraak

Meer banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij DUO

DUO streeft ernaar een inclusieve werkgever te zijn. Werken in een inclusieve organisatie betekent dat je openstaat voor elkaars verschillen en tegelijkertijd goed met elkaar kunt samenwerken.

Bij DUO kunnen medewerkers hun talenten ontwikkelen. We vinden een open, veilige en diverse werkomgeving belangrijk. Iedereen is uniek. Wat jouw verhaal ook is, jij kunt jezelf zijn bij DUO.

Duurzame inzetbaarheid

We hebben de ambitie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam in te zetten en daarmee de organisatie blijvend te verrijken. Dat is een uitdaging, maar wel een die we graag aangaan.

Een goede match

Bij DUO richten we ons vooral op de kwaliteiten van mensen en kijken we naar wat er mogelijk is. Daarom gaan we zorgvuldig op zoek naar een match tussen medewerker en werkplek.

Ons voornaamste streven is om mensen met een doelgroepregistratie te begeleiden naar een passende baan en de nodige ondersteuning te bieden. We kijken nauwkeurig naar de kandidaat: wat kun je? Wat wil je? Hoe kunnen wij aansluiten aan jouw behoeftes? Uiteindelijk willen we dat iedereen optimaal kan functioneren.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan ook het verhaal van Stefan.

Op zoek naar een baan bij DUO?

Overheidsvacatures zijn er voor iedereen, inclusief mensen met een beperking. Ben je benieuwd naar de vacatures bij DUO? Af en toe hebben we deze ook specifiek gericht op de Banenafspraak. Bekijk alle vacatures in het Overzicht vacatures.

Heb jij een indicatie Wet Banenafspraak? Dan sta je in het doelgroepenregister. Bij DUO bieden we mogelijkheden voor mensen uit het doelgroepenregister om bij ons in dienst te komen. Mocht je twijfelen of je in dit register staat, dan kunnen wij dit eenvoudig controleren en je verder helpen.

Wil jij weten of we iets voor jou kunnen betekenen of hoe het is om te werken bij DUO? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt mailen naar banenafspraak@duo.nl.