Home Over DUOAlles intern mogelijk – Werken bij DUO

Alles intern mogelijk

Onze moderne gebouwen zijn van alle gemakken voorzien en er is van alles mogelijk.

Alles intern

Alles intern mogelijk

We hebben niet alleen een mooi modern kantoor, we hebben alle faciliteiten zelf in huis. We hebben ruime vergaderzalen en overlegruimtes in alle soorten en maten. We kunnen via een videoverbinding vergaderingen beleggen op verschillende locaties. Ook voor grotere evenementen is er voldoende ruimte.

Evenementen

We hebben regelmatig congressen en conferenties. Er is ruimte genoeg voor sprekers en grote groepen. We hebben ook wel (kennis)markten gehad. En er zijn op de onderste verdiepingen regelmatig exposities van meer of minder bekende kunstenaars. Ook leent de ruimte in onze bedrijfsrestaurants zich prima voor (afscheids)recepties en officiële ontvangsten.

Interne personeelsorganisaties

Onze actieve personeelsvereniging zorgt ervoor dat we regelmatig mee kunnen doen aan sport- of culturele evenementen, bedrijfsuitstapjes, motortochten et cetera. En 1 keer per jaar is er een groot personeelsfeest. Verder is er een kunstcommissie die voor mooie kunst in de gebouwen zorgt. En een computerclub, die zorgt voor allerlei aantrekkelijk geprijsde soft- en hardware voor privégebruik, voor uitleen en reparatie.