Noordelijke Banenbeurs

DUO stond dinsdag 25 en woensdag 26 februari op de Noordelijke Banenbeurs in de Martiniplaza. Samen met 16 andere organisaties binnen de Rijksoverheid vormden we het Rijksoverheidsplein. In een stand van 70m2 vertegenwoordigden wij het Rijk in het Noorden.

Rijk als één werkgever

De overheid is in trek als werkgever. Dat was goed te merken aan het aantal bezoekers op het Rijksoverheidsplein. Door gezamenlijk deel te nemen, hebben we gezorgd voor een sterke uitstraling van het Rijk als één werkgever in de regio. Maar wel met behoud van ieders identiteit.

Presentatie goed ontvangen

Chris Alfons gaf een presentatie over het werken bij DUO: de organisatie, de sfeer, de mogelijkheden en meer. De presentatie werd goed ontvangen door het publiek. Enthousiast geworden aanwezigen kwamen naar onze stand voor meer informatie over vacatures.

29 vervolgafspraken

Als DUO hadden we niet te klagen over het aantal belangstellenden. We hebben met veel bezoekers gepraat over DUO als werkgever, de traineeships, de vacatures en de mogelijkheid om een stage- of afstudeeropdracht bij DUO te doen. Met in totaal 29 bezoekers zullen we verder kijken welke mogelijkheden er voor ze zijn binnen DUO.

Noordelijke banenbeurs