Aantallen in het hoger beroepsonderwijs

Excel- en CSV-bestanden met het aantal ingeschrevenen, gediplomeerden en inschrijvingen in het hoger beroepsonderwijs naar verschillende achtergrondkenmerken. 

Aantal hbo-ingeschrevenen (binnen domein ho)

Het aantal ingeschrevenen (natuurlijke personen) van 5 studiejaren in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht.

Hbo-ingeschrevenen op domein type hoger onderwijs binnen soort hoger onderwijs

Het aantal ingeschrevenen (natuurlijke personen) in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht.

Aantal hbo-ingeschrevenen naar opleidingsvorm (binnen domein ho)

Het aantal ingeschrevenen (natuurlijke personen) naar opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal en totaal) in het hoger beroepsonderwijs. We presenteren het meest actuele studiejaar.

Aantal eerstejaars ingeschrevenen hbo-bachelors en associate degrees (binnen domein ho)

Het aantal eerstejaars ingeschrevenen (natuurlijke personen) in een bacheloropleiding in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht. De eerstejaars ingeschrevenen geven inzicht in de nieuwe hoofdinschrijvingen in een bacheloropleiding in het ho.

Aantal eerstejaars ingeschrevenen hbo op domein type hoger onderwijs binnen soort hoger onderwijs

Het aantal eerstejaars ingeschrevenen (natuurlijke personen) in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht. De eerstejaars ingeschrevenen geven inzicht in de nieuwe hoofdinschrijvingen in het hoger onderwijs.

Aantal hbo-inschrijvingen

Het aantal inschrijvingen van 5 studiejaren in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht.

Aantal hbo-gediplomeerden

Het aantal gediplomeerden (natuurlijke personen) van 5 studiejaren in het hoger beroepsonderwijs naar studiejaar en geslacht.