Beheer in balans: Expeditie Infrastructuur & Exploitatie

Bij DUO ontwikkelen en beheren wij honderden geavanceerde applicaties in een innovatieve en complexe ICT-infrastructuur. Dit doen we voor iedereen die met onderwijs en inburgering te maken heeft.

De Infrastructuur Engineers zijn er verantwoordelijk voor dat de infrastructuur 24/7 stabiel draait, optimaal functioneert én voorbereid is op de toekomst.

We werken in DevOps-teams die verantwoordelijk zijn voor het technische beheer en de ontwikkeling van de ICT-infrastructuur. Naast operating systems van Microsoft (Windows 2019!) en RedHat (Linux), bestaat de infrastructuur onder andere uit componenten van commerciële partijen als Cisco, Compellent, IBM, VMWare, SDL en Verint.

We werken echter ook met diverse open source-producten, waaronder Openshift, Docker/Kubernetes, Elastic Stack en Ansible! Nieuwe ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld Infra-as-Code, het opzetten van een software-defined network en het automatiseren van ICT-taken.

Aanmelden

Meer weten en kennismaken met onze Engineers van Infrastructuur & Exploitatie? Meld je aan! Start presentaties: 17.00 uur, pizza, interactieve sessies, eind 20.30 uur.