Vernieuwde bestanden ingeschrevenen HO 1-10-2017

5 februari 2018:

Voor het hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs zijn de openbare data bestanden, ingeschrevenen, eerstejaars ingeschrevenen, inschrijvingen en gediplomeerden gepubliceerd op basis van de productie 1cijferho 2017 met peildatum 1 oktober 2017.
Voor de ingeschrevenen, eerstejaars ingeschrevenen en inschrijvingen zijn de studiejaren 2013 tot en met 2017 beschikbaar. Voor de gediplomeerden zijn de diplomajaren 2012 tot en met 2016 beschikbaar.
De aantallen zijn voor het wetenschappelijk onderwijs inclusief de levensbeschouwelijke instellingen en de transnationale Universiteit Limburg. De transnationale Universiteit Limburg is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Hasselt en Maastricht University. De levensbeschouwelijke instellingen en de transnationale Universiteit Limburg dragen het kenmerk Wo kleine universiteiten.
Aan de openbare data bestanden ingeschrevenen, eerstejaars ingeschrevenen een inschrijvingen is de kolom type hoger onderwijs toegevoegd. Vanaf de productie 1cijferho 2017 met peildatum 1 oktober 2017 zijn de associate degree opleidingen in het attribuut type hoger onderwijs afzonderlijk van de bachelor opleidingen te onderscheiden.
klik hier. om naar ingeschrevenen HO te gaan en maak rechts de keuze voor HBO of WO